FAQ

Conturile sunt activate in cel mai scurt timp posibil (in mod uzual cateva zeci de minute in timpul orelor lucratoare) de la confirmarea efectuarii platii. Utilizarea integrala a conturilor se poate face dupa propagarea domeniului.

Traficul lunar reprezinta transferul total de date aferent contului dumneavoastra cu orice alte noduri Internet (Web, e-mail, FTP etc). Daca site-ul Dvs are multi vizitatori veti avea nevoie de un pachet de gazduire mai mare.

Spatiul ocupat este suma totala a dimensiunilor fisierelor din contul Dumneavoastra: pagini web, imagini, conturi email, loguri etc.

Da, se poate modifica prin plata diferentei corespunzatoare perioadei ramase din perioada contractuala respectiva plus un comision de upgrade de 3.75 Euro.

Administrarea contului de gazduire se realizeaza relativ usor din cPanel pentru a carui utilizare nu aveti nevoie de cunostinte speciale. cPanelul este un soft de management intuitiv. Va trebui desigur sa va acomodati cu acesta insa va stam la dispozitie.

Cu ajutorul gazduirii de jocuri, tu, ca si client iti poti hosta propriul server de joc.Jocuri precum SA:MP, CS 1.6, MTA, CS:GO, Minecraft dar si alte servicii.Toate serverele au protectie si pot fi administrate prin GameCP, cel mai bun panou de administrare servere jocuri si nu numai.

Transferul de fisiere dintre PC si Serverul tau de joc se face prin FTP (File Transfer Protocol) iar cel mai cunoscut program pentru a realiza acest lucru este Filezilla precum si WinSCP.Transferul de fisiere se face in mod sigur.Fisierele se transfera instant pe serverul tau, care apoi pot fi folosite pentru personalizarea serverului tau.

Pentru a cumpara un server de joc, intra in pagina gazduire jocuri si alege jocul dorit de tine.O data ce ai comandat serverul si platesti serviciul, serverul tau se activeaza instant, dupa care datele necesare vor fi trimise automat pe emailul tau.

VDS inseamna Virtual Dedicated Server si reprezinta o impartire cat mai apropiata de realitate a resurselor totale ale unui server fizic. Un detinator de server are posibilitatea, la nivelul sistemului de operare de a crea alte servere denumite virtuale, dar cu un comportament apropiat de un server fizic. Aceste servere virtuale au posibilitatea de instalare a propriului lor sistem de operare si folosesc resurse clar definite.

Pachetul de VPS continespatiu hard-disk (hard-diskul virtual de care dispune VPSul); frecventa procesor (nivelul de acces la procesorul serverului gazda); CoreProcesor (nivelul de acces la nucleele procesorului serverului gazda – nr. de core-uri ales de client pt VPS lui ii ofera posibilitatea de a efectua concomitent mai multe procese pe VPS); RAM garantat (valoarea memoriei RAM garantata a VPS-ului); RAM BURST (pentru OPENVZ) – valoarea la care poate ajunge memoria RAM daca este disponibila pe server; viteza acces internet (viteza maxima de upload/download la care are acces VPS-ul); IP-uri dedicate (nr. IP-urilor de care se poate utiliza acel VPS).

VDS-ul include un sistem de operare Linux, de obicei CentOS, un IP dedicat; un Core procesor. Clientul are posibilitatea sa-si adauge mai multe resurse atunci cand comanda sau ulterior accesand contul client, sectiunea Servicii-Lista servicii-Administrare-Actiuni de administrare-Modificare pachet.

Sigur, oricand puteti solicita departamentului Suport schimbarea sistemului de operare al vpsului dvs. Atentie: schimbarea sistemului de operare al vpsului va conduce la stergerea tuturor datelor din el si la reinstalarea acestuia. Asigurati-va inainte ca ati salvat tot ce aveti nevoie.

Domeniile internationale (com, net, org, biz, info, eu) sunt valabile 12 luni. Domeniile RO au o perioada de valabilitate nespecificata la acest moment (ar fi impropriu sa spunem "pe viata" pentru ca institutia care administreaza domeniile RO nu a hotarat inca daca, cand si in ce conditii va introduce o taxa anuala de mentenanta dar isi rezerva acest drept).

Daca domeniul va apartine (si detineti controlul asupra acestuia) puteti transfera fara probleme domeniul la noi. Va trebui sa inlocuiti la registrar nameserverele actuale cu ale noastre (vi le vom oferi la momentul oportun in functie de serverul pe care va fi gazduit site-ul dvs). Daca nu detineti controlul asupra domeniului luati legatura cu noi pentru ca sa studiem impreuna solutiile existente.

Desigur! Va trebui sa efectuati modificarea nameserverelor. Daca doriti sa va asistam, nu ezitati sa ne contactati.

Inregistrarea se face in cel mai scurt timp posibil (in general in cateva zeci de minute de la confirmarea primita de la banca (nu se iau in considerare confirmarile de plata). Folosirea efectiva a acestora poate incepe dupa propagare care dureaza in general 1-2 ore (teoretic poate dupa pana la 3 zile dar in general dureaza doar cateva ore). Cum pot efectua plata serviciilor? Plata se poate efectua prin banca (Ordin de Plata, depunere numerar), card bancar. NU acceptam plata prin mandat postal din cauza modului disfunctional in care ne parvin platile de la Posta Romana (extrem de greu si fara sa ni se specifice cine a platit sau ce fapte care provoaca numeroase probleme).

Desigur! Veti primi factura fiscala si contract. In cazul in care nu le primiti in termen de 10 zile de la efectuarea platii, va rugam sa luati legatura cu noi pentru a face verificarile de rigoare.