blog

Gazduire Jocuri

Începând de astăzi 16.07.2019 oferim servicii de gazduire gaming. Mai multe detalii gasiti in sectiunea Gazduire Jocuri..

Serverele sunt gazduire în Romania.Punem la dispozitie serviciu de Anti DDoS cu capacitate de mitigare de 1Tbps+
Toate serverele de joc au activarea instant dupa ce factura a fost achitata.Activarea dureaza cateva minute si variaza in functie de jocul ales.Fiecare server de joc beneficiaza de sv downloadurl rapid pentru harti, sunete, modele etc.Fiecare server de joc beneficiaza de 1GB webhost GRATUIT pentru site/clan/forum. Toate serverele de joc beneficiaza de panou de control Gamecp/Multicraft

Gazduire VDS-uri

Alegand un server dedicat vei beneficia de uptime garantat, astfel iti vei putea concentra toata atentia asupra afacerii tale, stiind ca ai investit intr-un serviciu cu infrastructura de cea mai buna calitate in centru de date propriu.Va stam la dispozitie pentru configurare/instalare server dedicat. Oferim suport atat prin tickete, telefonic 24/7 . Personalul nostru va sta la dispozitie avand o experienta de peste 10 ani in domeniu.Trafic nelimitat inclus, fara diminuarea latimii de banda. Indiferent de cantitatea de date folosita sau descarcata e pe serverele voastre, traficul este nelimitat cu o viteza de 1Gb/s.

recent posts

Cod Promotional VDS-uri

Avem oferte unice la VDS-uri. Foloseste acest cupon pentru o reducere de 40% COD: LW1YY46V5Z

Publicat la data: 6 Aug
Cod Promotional Radio Shoutcast

Avem oferte unice la VDS-uri. Foloseste acest cupon pentru o reducere de 20% COD: AG37CLMVAJ

Publicat la data: 6 Aug